ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ!

Αν το μαθημα δεν υπαρχει στην λίστα μαθημάτων, γραψτο στα σχολια παρακατω κι επελεξε ενα τυχαίο απο την λίστα μαθηματων.
Αν το μάθημα υπάρχει στην παρακάτω λίστα και δεν επιλεγεί, τότε το αρχείο θα απορριφθεί.
Το πολύ 10 αρχεία μεγεθους το πολύ 10MB το καθενα. Τα αρχεία μπορούν να είναι είτε αρχεία κειμένου (*.pdf, *.docx, *.txt) είτε αρχεία εικόνας (*.jpg, *.png, *.bmp, *.gif)
Βεβαιώσου οτι τα πεδία 1 έως 7 είναι σωστά συμπληρωμένα.
Αρχεία με ελλειπή ή λανθασμένα στοιχεία ΔΕΝ θα επικυρώνονται!
Αρχεία σημειώσεων που ειναι ηδη διαθεσιμα σε ιστοσελιδες καθηγητων, διαφανειες παρουσιασεων μαθηματων και αρχεια για τα οποια ο χρηστης δεν εχει τα πνευματικα δικαιωματα, δεν θα εγκρινονται. Καθε "upload" πρέπει να περιέχει αρχεία μιας και μονο εξεταστικής ενός συγκεκριμένου μαθηματος, διαφορετικά δεν θα εγκρίνεται (πχ ΟΧΙ θεματα Ιανουαριου 2018 μαζι με Ιουνιο 2018). Στο πεδίο "7) ΑΡΧΕΙΑ" υπάρχει η δυνατότητα να επιλεχθούν πολλαπλά αρχεία. Uploads τα οποία ανεβαίνουν τμηματικά (πχ στο 1ο upload φωτος απο 1ο και 2ο θεμα, στο 2ο upload απο 3ο και 4ο θεμα) δεν θα εγκρίνονται.(Αν τα αρχεία είναι πάρα πολλά, ο χρήστης μπορεί να τα συμπιέσει σε ενα zip αρχείο και να ανεβάσει αυτό). ΤΦpoints κερδίζεις μονο για θέματα, σημειωσεις και λυσεις. Για να υπολογισεις ποσους ΤΦpoints θα κερδισεις οταν εγκριθει το αρχειο που ανεβαζεις, συμβουλεψου τις συχνές ερωτήσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των αρχείων εγκρίνονται μέσα σε 24-48 ωρες. Σε περιοδους μεγαλου φορτου ανεβασματος αρχειων η έγκριση αυτη μπορει να χρειαστει μεχρι και 7 ημερες.